Omü Tanıtım Günleri

Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokullarını lise öğrencilerine tanıtmak ve öğrencilerin sorularına üniversitemizin yetkili ağızlarından yanıt verebilmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz “OMÜ Tanıtım Günü”nün altıncısı Yaşar Doğu Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Katılımın ve ilginin her geçen yıl arttığı “Tanıtım Günü” etkinliğini Samsun’dan, çevre ve uzak illerden 2.000’e yakın öğrenci ziyaret etti. Tek tek tanıtım stantlarını gezerek üniversite hakkında bilgi alan öğrenciler öğretmenleri eşliğinde üniversite yerleşkesini de gezme olanağı buldular.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, “Çok iyi ürünler ortaya çıkarabilirsiniz ama ürünlerinizin tanıtımını iyi yapmazsanız bir değer ifade etmezler. Bu anlayıştan yola çıkarak; üretilen, geliştirilen ürünlerimizi geleceğe yön verecek gençlerimizin algısına sunmak, onların üniversitemiz hakkında bilgilenmelerini sağlamak, geleceğe yönelik seçimlerini etkilemek amacıyla tanıtım etkinliğimizi her yıl geleneksel olarak sürdürüyoruz. OMÜ Tanıtım Günü’nde üniversitemizin tüm birimlerini; tanıtım filmleri ve broşürlerle anlatıyor ve katılımcıların bizleri hatırlamasını sağlayacak küçük hediyelik armağanlar veriyoruz. Üniversitemiz, etkinliğine katılan öğrenci, aile ve kurum yetkililerinin öneri ve eleştirilerini dikkate alarak daha üst seviyelerde hizmet sunmaya devam edecektir” dedi.

Ziraat Fakültesi tarafından salona getirilen Orta Karadeniz Bölgesi’nin yerli ırkı Karayaka Kuzusu ve Zanen Keçisi etkinliğin maskotu oldu. Öğrenciler Ziraat Fakültesi standı önünde bol bol fotoğraf çektirdiler. Dağcılık, Kış Sporları ve Arama Kurtarma Kulübü öğrencileri de tırmanma duvarında gösteri yaptılar.

Filed in: Etkinlikler
© 2014 Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi. Her hakkı saklıdır..
Bu site Bilgisayar Müh. Bölümü koordinatörlüğünde hazırlanmıştır.